votre langue/your language:

28 maart 2016

Terug-van-NOOIT-weggeweest...


Nee, het is niet waar….!?!
Jawel toch! We zijn er weer. Tsja, zo gaat dat mensen, het leven haalt je vaak zomaar in…. linksom of rechtsom, met leuke maar af en toe ook minder leuke belevenissen, wie kent dat niet? En ja… voor je het weet zijn er dan weer een 'paar' seizoenen verstreken! Paradoxaal genoeg vliegt de tijd ook hier à la campagne, terwijl je op het eerste gezicht zou zeggen dat het lijkt stil te staan.
Maar goed, hier zijn we dan toch eindelijk... eindelijk… eindelijk!! weer terug met ons (strip)blog.

Goed nieuws, met name voor onze trouwe lezers:


Vanaf 14 mei 2016 gaan we van start met de verhuur van ons domein aan toeristen !

Voor vakantievierders die op zoek zijn naar rust, stilte, prachtige natuur en lekker eten beginnen we met een mini-camping of zoals ze hier zeggen camping à la ferme. Simpel gezegd hebben we een paar staanplaatsen in onze tuin voor tent, (vouw)caravan of camper en zijn er eenvoudige voorzieningen zoals water en elektra ter plekke, en extra sanitair (in ons huis) aanwezig.

Alle informatie over tarieven en reserveringen sturen we je graag toe als je ons een mailtje stuurt via: petit-shambhala@orange.fr. Maar wees er wel snel bij, want… de plaatsen zijn beperkt !!

Adult camping
Op één van de campingplaatsen hebben we permanent een huurcaravan staan die met een minimum van twee overnachtingen gehuurd kan worden. Deze caravan is geschikt voor twee volwassenen, en voorzien van een vast tweepersoonsbed met lattenbodem, een zithoek met schitterend uitzicht op ons wondermooie dal, een volledig ingericht keukentje, een chemisch toilet en een wastafeltje met koud water.

Table d’hôtes
Naast de huurcaravan en de campingplaatsen kunnen we naar keuze en na voorafgaande reservering ook ontbijt en/of diner verzorgen. Onze biologische moestuin is voor een belangrijk deel van deze maaltijden onze inspiratiebron.

Ons wel en wee van de afgelopen jaren
Iedereen die onze verhalen (nog) niet kent of het leuk vindt de eerder gepubliceerde berichten nog eens te lezen: ze zijn terug te vinden in Ons Archief, aan de rechterkant van dit blog. En zoals we al in het vorige bericht vermeldden, zijn er nog veel verhalen te vertellen, zo ook van de afgelopen twee jaar. Daarin hebben we niet stil gezeten, integendeel! Er is èn wordt continu hard gewerkt aan ons domein. Of het nu grote of kleinere projecten zijn, er blijft altijd genoeg te doen, maar… beetje-bij-beetje boeken we vooruitgang.

Wat we tot nu toe bereikt hebben
Al dat harde werken heeft intussen geresulteerd in o.a. een fijne badkamer annex bijkeuken in onze aanbouw, en dat met een geheel vernieuwd dak. Vóór het huis is een mooi terras gemaakt waar het heerlijk genieten is van het fraaie weer of, vaak in ons geval, uitgeblazen wordt na al het werken, bouwen en klussen. Daarnaast is de grote ruimte in het midden van ons huis zoetjesaan een prachtige, professionele woonkeuken geworden waarin we naar hartenlust onze kookkunsten gaan uitleven om de vele (h)eerlijke resultaten voor te schotelen aan onze gasten.

In volgende berichten gaan we nog uitgebreid in op al deze verbouwingen... jawel ècht